Bänkar i många olika utföranden
Parkbänkar kan förvandla en offentlig miljö från en steril och obekväm plats till en plats där man kan slå sig ner och koppla av en stund, kanske i väntan på tåg eller buss eller när man är ute på promenad i parken eller på stan. Vi på Advercity Väderskydd AB vet hur stor skillnad en bänk eller annan sittplats kan göra och därför har vi ett stort sortiment med olika typer av parkbänkar, lutningsbänkar och parksoffor för offentlig miljö. Oavsett om ni är på jakt efter en bänk till en park, ett torg eller en busshållplats så har vi ett alternativ som kommer möta era förväntningar!

Parkbänkar, parksoffor och lutningsbänkar
När ni ska välja vilken bänk som passar er och era behov bör ni först och främst fundera på var den ska placeras. Om det handlar om en park eller ett torg med gott om plats där människor kanske sitter en lite längre stund är komforten en viktig faktor och då bör ni kanske välja en bänk med ett ordentligt ryggstöd och rejäla armstöd. Om det däremot är exempelvis en trång tågperrong det är snack om kan det vara en bra idé att överväga en typ av lutningsbänk som inte tar så mycket plats och som ger nog komfort den korta tid som resenärerna spenderar på perrongen.

Vår Vision

Vårt mål är att arbeta för hållbara transporter, vilket görs med rätt underhåll och anläggningsarbete. Vi ser till att leverera säkert, snabbt och med god kvalitet.

Kontaktuppgifter
Box 1896,
116 74 Stockholm

+46 (0)76-197 7081
info@advercity.se
Följ oss på

Advercity Väderskydd AB © 2023. All Rights Reserved | Created by Graffstudio